Projektiryhmä esittäytyy!

Moikka! Tänään esittelyssä vuoden 2019 Helatorstain PihaPeliPäivän projektiryhmä. Olemme ensimmäisen vuoden liikunnanohjaajaopiskelijoita Haaga-Helian Ammattikorkeakoulusta Vierumäeltä.

Tämän vuoden PihaPeliPäivää on rakennettu tällä porukalla jo tammikuusta lähtien, mutta hommia riittää vielä ennen tapahtumapäivää. Projektiryhmämme on jaettu kolmeen eri osaan: viestintä, markkinointi ja yhteistyö. Viestintätiimin vastuulla on ryhmän sisäinen viestintä, ulkoinen viestintä sekä nettisivujen ylläpito. Markkinointitiimi vastaa sosiaalisen median kanavien eli Instagramin, Facebookin ja Twitterin päivittämisestä. Yhteistyöryhmän vastuulla on yhteistyökumppaneiden hankkiminen, joita tarvitsemme edelleen lisää mahdollisimman onnistuneen tapahtuman aikaansaamiseksi.

Edellä mainittujen ryhmien lisäksi olemme jakautuneet vielä pienempiin ryhmiin, joissa suunnitellaan yksittäisiä suurempia PihaPeliPäivä tapahtumia opiskelijoiden omille kotipaikkakunnille. Suurempia tapahtumia tulee tänä vuonna Helatorstaina olemaan Lahdessa, Hollolassa, Lappeenrannassa, Imatralla, Seinäjoella sekä Helsingissä.

Haluamme koko projektiryhmän kanssa muistuttaa, että vaikka omaa paikkakuntaasi ei listasta löydy, se ei ole esteenä tapahtumaan osallistumiselle. Kuka tahansa voi pistää omalla lähikentällä tai kotikadulla pelit pystyyn ja kerätä oman kaveriporukan pelailemaan mieluisiaan pihapelejä!