PihaPeliPäivän yhteistyö, huolehtii syöttösi lapaan.

Heipparallaa ja kukkuluuruu! PihaPeliPäivän yhteistyötiimi paikalla!

Tehtävänämme on hankkia projektille yhteistyökumppaneita ja ylläpitää suhteita heidän kanssaan. Suurimpana tavoitteena PihaPeliPäivällä on saada näkyvyyttä yhteistyökumppaneiden avulla ja sitä kautta saada lisää kosketuspintaa kohderyhmään. Osallistujamäärän kasvattaminen edistää PihaPeliPäivän aatteita pihapelikulttuurin herättelemiseksi. Yhteistyökumppaneiden tuella on siis tarkoitus saada niin näkyvyyttä, kuin myös fyysistä tavaraa, millä voidaan tehdä tapahtumasta mahdollisimman helppo osallistua! Kyseisiä fyysisiä tavaroita ovat esimerkiksi sählymailat ym. pelivälineet, vetoalustat, jääkiekkomaalit, sählykaukalot, liikuntatilat ja muu vastaava aineellinen tuki, mitä päivän aikana saatetaan tarvita. Koska projektia tehdään opiskelijaporukalla ja pienellä budjetilla, yhteistyökumppaneiden hankinta on meille ensiarvoisen tärkeää. Jos tunnet kiinnostusta tapahtumaamme ja sen tarkoitusta kohtaan, ota rohkeasti yhteyttä pihapelipaiva@gmail.com, sillä jokaisen antama tuki auttaa meitä askeleen lähemmäksi yhteisiä hetkiä liikunnan riemun valtaamilla takapihoilla ja naapurustoissa. Hyppää remmiin ja tee maailmasta helpompi paikka tuntea liikunnan tuomaa yhteisöllisyyttä ja elämyksiä!