Imatran PihaPeliPäivä

PihaPeliPäivä on aivan pian täällä! Imatran tapahtuman pelipaikkoja ovat Holiday Club Saimaa ja Kävelykatu, mutta myös omien pelien järjestäminen muillakin lähiliikuntapaikoilla on erittäin suositeltavaa. Kävelykadulla, K-Supermarket Imatrankosken edustalla on pääsee kokeilemaan salibandyä laukaisututkan ja tekniikkaradan merkeissä, Imatran Voiman vetämänä. Kävelykadulla on mahdollisuus myös päästä tapaamaan tapahtumassa vierailevaa tähteä, ratamoottoripyöräilijä Niki Tuulta.

Holiday Club Saimaalla lajivalikoima on suuri. Saimaan Muodostelmaluistelijat ohjaavat erilaisia pelejä ja leikkejä, joita pystyy myöhemmin pelaamaan missä tahansa oman kaveriporukan kesken. Lisäksi tapahtuma-alueella pääsee pelaamaan padelia, tennistä, lentopalloa, katulätkää ja minigolfia. Kaikki edellä mainitut aktiviteetit ja pihapelit ovat siis tapahtuman ajan ilmaisia! Olemme myös saaneet huikean tarjouksen Sup-laudoista, 15€/1h ja 25€/2h. Jos et ole aiemmin kokeillut suppailua, nyt siihen olisi mahdollisuus hienoissa maisemissa Saimaalla edullisella hinnalla.

Kerää oma kaveriporukka kasaan tai tule paikalle yhdessä perheesi kanssa, pidetään aktiivinen päivä yhdessä pelaillen ja liikkuen. Täytetään Holiday Club Saimaan ja Kävelykadun lisäksi myös kaikki muut Imatran alueen lähiliikuntapaikat tapahtumapäivänä mahtavalla ja iloisella meiningillä. Jos olet järjestämässä omia pelejä jossakin päin Imatraa, ilmoitathan siitä meille, niin julkaisemme infon siitä tapahtuman sosiaalisessa mediassa.